joi, 7 august 2008

Cârnatul Cârni


Un articol...`altfel`:)))



________________________________________________________________-


Dacã ai avut un prieten drag pe care l-ai pierdut atunci cu siguranta ştii cum ma simt… eu am pierdut un prieten… da fapt era mai mult decat un prieten, era un frate, un model…Carni era cârnatul meu si al Stefaniei, un carnat pe care l-am cumparat cu 12 000 de la un corner shop. Carni era un carnat timid si sufletist, un carnat sensibil si intelegator, un adevarat sprijin la nevoie. Era mic (nu avea decat 2 luni) si de aceea au si Steffy aveam mare grija de el: ii dadeam sa manance, ii schimbam scutecele…. Chiar daca mai facea cateodata pe el, eu si Stef il iubeam mult.

Insa o tragedie s-a intamplat cu Carni. S-a imbolnavit foarte rau de gripa iar Carnarul(doctoral de carnati) nu a putut sa-i faca nimic. Apoi, deoarece a fost dat violent cu capul de banca de catre Badiu(un om de care nici nu merita sa vorbim), Carni a intrat in coma. Eu, Steffy si Kiki( o `prietena` de-a noastra care parea suspect de interesata de Carni), l-am lasat, conform traditiei, langa o ghena de gunoi impreuna cu un bilet pentru urmatorul sau stapan.

A doua zi insa am gasit decat biletul, iar Carni disparuse. Da. Carni fusese omorat. Fusese omorat cu sange rece de mana celeia care trebuia sa-I fie prietena: Petre Cristina Mihaela alias Kiki. De ce oare am avut incredere in ea? De ce i-am aratat locul unde zacea Carni? De ce am lasat-o sa ne rapeasca ce aveam mai scump pe lume? De ce?...sunt intrebari fara raspuns, intrebari care inca dor. Poate ca asa a fost sa fie, poate ca a fost o lectie dura pt noi… Poate ca…

Poate ca acum Carni ne priveste fericit din Cer, poate ca Kiki va fi pedepsita intr-o buna zi pt fapta ei… Poate ca va veni o vreme in care eu si Steffy il vom revedea pe Carni…si poate ca el isi va aminti de noi si o san e iubeasca la fel ca inainte…poate ca vom fi fericiti…





___________________________________________________________-



Articolul e scris in timpul scolii, cand probabil sufeream de plictiseala acuta. Si imi aminteste de tampeniile pe care le-am facut intr-a 9a. =)))



Si apropo, Badiu e profu de fizica:P.





P.S. Acum 3 luni mi-am luat o masinuta roz cu telecomanda. O cheama Cârnia. Dar despre asta alta data.

8 comentarii:

Anonim spunea...

Bhaaa..bhaaa...bha esti dusa mha..=)))))...fata
imi pare rau fata
=)))
..daaa..
chiar nu am vrut :-"
=)))=)))))
mie chiar imi e dor de carni
pe bune
:)))
=))))
=))))))))))
eu ink il iubesc
de knd l-am vazut
am stiut k e jumatatea mea
=)))))
=)))))))))

bYmbX spunea...

cine citeshte shi nu va shtie...zice k stetzi coplet dushe..>:))



da eo shtiu



shi



P.S. carni a fost mancat de pisici=))

bYmbX spunea...

kiki mama... ai luat o shi u razna??



=))



te a facut criminala asta



:))

Anonim spunea...

=))=)) fiti-ar Carni sa-ti fie azi zat si maine, tu-ti ceaprazu tau moraritzo=))) aoleiooo:))) sa-l ia alt stapan dupa ce l-ai omorat tu??? gata te-ai sters cu el la mushtar si il dai de la tine... cum poti face asa cv unui carnat care zambea asa frumos si va arata dragostea lui asa cum putea...!!??? cum?? criminalo!!! ar trebuii sa-ti inchida blogu si tie si prietenei tale pt complicitate la carnatucidereeeee!!!!! =))))

Anonim spunea...

buna seara doamnelor si domnilor ce cititi aceste commenturi ale acestui blog ale acestei fete. va rog sa nu va lasati pacaliti de ce spune "kiki".ea este adevarata criminala.eu sunt prietena ralucai,prietena de suferinta,si odata cu ea,mama lui carni,acel minunat carnat care a avut tragicul destin de a fi omorat de o prefacuta criminala. as vrea sa va spun mai multe despre carni, despre viata lui,despre ce carnat bun era,dar lacrimile ma innabusesc si nu ma pot opri. este o durere prea mare pt un om de a-si pierde carnatul :(( nu doresc nimanui sa treaca prin ce am trecut noi, n-il vom aminti pe carni asa cum era el,plin de viata, dornic sa descopere lumea, sa descopere lucruri noi, cu acel zambet victorios pe fatza ce avea sa invinga toate greutatile vietii daca nu era pacalit de insasi, o prietena. va multumesc. nu mai pot scrie caci lacrimile imi curg siroaie,caci frauduloasa crima a fiului meu nu imi poate da pace :((

Anonim spunea...

ps: sunt stefania,alias shteffy,mama lui carni!!!

Anonim spunea...

c uameni :)) nu i cunosck :|

lexxa spunea...

sa i faceti pomana bietului Carni...marita la kt d bun era...ji dak Kyky e vinovata...vai d kpu ei....numai noi jtim c va pati...pt k IL VOm RAZBUNA p Carni!!!